Strålande Jul.

Varje år har jag tänkt att varför firar jag denna kristna del av året. En helg jag inte förstår vad den har att bidra med till att göra mitt liv bättre? –snarare tvärt om. Och varje år får jag ut ett kvitto (ett bevis) på att så är fallet. Mat skall lagas (i mängder) alla ska hinna träffas. Går det inte på julafton så finns det alltid någon annan tid man ska infinna sig och så vidare. Detta år var vi hemma hos mig, vilket är självklart nu mer, jag åker inte en meter på Julafton, varför ska man göra det? Konstaterar att det bästa med Julafton hur det än låter, var när alla åkt hem och de som var kvar i huset hamnat i drömmarnas land. Då blev det tyst och lugnt. En stund som var njutbar i en kvart innan tröttheten formligen skrek åt mig att släpa min lekamen till bingen för att få några timmars sömn. För övrigt har jag inte gjort annat än att lagat mat, passat barn denna jul, så det var faktiskt rätt skönt att sätta sig på jobbet. Slå på datorerna ringa några samtal och bara få ägna två minuter åt att lyssna till mina egna tankar och behov. Nu samlar vi krafter till den kommande Nyårshelgen.

  Hur det blir med jul nästa år har jag inte bestämt än, men en ändring är på ritbordet.
God fortsättning på er alla.

Julbord

Tack alla ni som bidrog till vårt julbord på JS. Ett sextiotal personer åt så de formligen svettades och en hel del bus bland både gammal som ung. Inte utan att jag hamnar i ett litet tillstånd av eftertanke. Jag menar jag fick en idé 2001 och idag finns vi på 4 orter i Sverige. och all oseriositet är bortstädad tack vare vårt sista avhopp. Nu höjer vi lönerna och växlar upp inför 2009. Vi utvecklas och redan imorgon startar upptackten för vår nya satsning 2009, som jag kommer skriva mer om lite senare.

En tanke som ngn i min bekantskapskrets myntat dök plötsligt upp i mitt huvud, så där vid tredje tallriken:

-"Tro vad den fjärdedel av jordens befolkning i världen som får gå hungriga till sängs detta dygn tänker på?..

Här är jag igen..

Efter ett antal mail och förfrågningar vart jag eventuellt tagit vägen så öppnar jag min blogg igen. Denna gången kommer jag att skriva ngt mer ibland, istället för varje dag. Just nu är det rast vila i "The Tynér residens". Den kommande veckan erbjuder många planer och möjligheter till utveckling av både mig själv och det företag jag driver, eller vad man skriver.
  Att Julen klampar med stora och långa steg rakt emot mig är något jag fortfarande blundar för, min hinner som vanligt vakna innan den 24:e. Detta för att då öka blodtrycket till något över det normala.  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0